Loading screen icon
Infographic
NZKG Logo

Programmamedewerker Traineeship Metropoolregio Amsterdam

In de functie van programmamedewerker ben jij de steunpilaar voor onze trainees, programmamanager en traineebegeleiders. Jij bent de drijvende kracht die ervoor zorgt dat ons traineeprogramma vlekkeloos verloopt.

Als echte duizendpoot pak je diverse taken op, van het regelen van locaties en het maken van begrotingen tot het plannen van inspirerende trainingen en workshops. Bij de uitvoering van praktische zaken sta jij paraat, en wanneer nodig ben je zelf aanwezig bij de trainingen om de puntjes op de i te zetten. Je neemt de leiding in het uitzetten van evaluaties en onderhoudt het contact met onze gewaardeerde leveranciers. Bovendien speel je een cruciale rol in het financiële beheer van ons programma, waarbij je je financiële talenten ten volle benut in het financiële systeem AFS en je zorgt voor een vlekkeloze inkoopafhandeling.

Dit doe je op een gemiddelde werkdag
Per fase van het programma wordt gezamenlijk afgestemd waar de prioriteiten liggen.

Ook ben je verantwoordelijk voor diverse financiële taken waaronder:

Hier ga je aan de slag

We willen een goede werkgever zijn die ervoor zorgt dat alle collega’s zich gezien en gewaardeerd voelen. We koesteren verschillen tussen collega’s, al die verschillen zorgen voor betere resultaten voor onze organisatie én onze stad. We streven daarbij naar een personeelsbestand dat een afspiegeling is van de beroepsbevolking van Amsterdam. Dus wie jij ook bent: bij ons ben je van harte welkom!

Als programmamedewerker maak je onderdeel uit van het programmateam Metropoolregio Amsterdam (TMRA). Dit bestaat uit een programmamanager, twee programmamedewerkers, twee traineebegeleiders en een communicatieadviseur. Formeel ben je aangesteld bij de gemeente Amsterdam (Team Traineeprogrammering), daarmee maak je onderdeel uit van een team dat ook andere traineeprogramma’s organiseert. Het TTP valt onder het Carrièrecentrum van de directie Personeel en Organisatieadvies.

Dit breng je mee

Voor deze functie Programmamedewerker beschik je over:

Aan competenties breng je mee

Je bent flexibel, hebt het vermogen om snel kunnen schakelen tussen verschillende lagen en omgevingen, verder ben je enthousiast en heb je affiniteit met de doelgroep.

Dit bieden we jou

Als programmamedewerker kom je ons 24 uur per week versterken en kun je rekenen op onderstaande arbeidsvoorwaarden. Gemiddeld hebben we 24 uur per functie, maar omdat we 2 collega’s zoeken, kunnen we hier met meer én minder uren werken.

Nieuwsgierig naar al onze arbeidsvoorwaarden? Bekijk de Personeelsregelingen Gemeente Amsterdam (PGA).

Heb je nog vragen?

Voor vragen kun je Laurens Bekkers, Manager Traineeprogrammering & Omscholing, benaderen via l.bekkers@amsterdam.nl of 06 4839 8199.

Solliciteren naar deze baan