Noordzeekanaalgebied

Meld jouw bedrijf aan voor de Tech Career Day in Amsterdam

Connect! en Be an Engineer nodigen bedrijven uit zich aan te melden voor de Tech Career Day op woensdag 11 oktober. De Tech Career Day is het evenement waar bedrijven technische hbo-studenten en afgestudeerde technici kunnen ontmoeten. Het evenement vindt dit jaar plaats op een nieuwe locatie, het HVA Jakoba Mulderhuis in Amsterdam, met stands, bedrijfspresentaties en workshops.

De Tech Career Day is een uitstekende mogelijkheid om met studenten en alumni in contact te komen, voor bedrijfspromotie en om stages en vacatures te vervullen. Er worden zo’n 1.500 studenten en 70 technische bedrijven verwacht die aan het evenement deelnemen.

Hoe kunnen bedrijven zich aanmelden?

Aanmelding voor de Tech Career Day verloopt via deze pagina. Bij de registratie kan worden aangegeven in welke opleiding(en) je interesse hebt. Ook kan je aangeven of je alleen een stand wilt boeken of een stand én bedrijfspresentatie wilt opgeven. Bij meer dan 70 deelnemende bedrijven werkt de organisatie met een reservelijst. De uiterlijk datum voor het aanmelden van bedrijven is vrijdag 25 augustus 2023.

Dit jaar is de deelname voor bedrijven officieel gratis, maar wordt gevraagd een optionele bijdrage te overwegen. Meer informatie hierover is hier te vinden