Contact

Contactgegevens Programmabureau Noordzeekanaalgebied

Via onderstaande gegevens kunt u het Programmabureau Noordzeekanaalgebied (NZKG) bereiken.
Ook kunt u op deze pagina een routebeschrijving terugvinden.

Blijf op de hoogte via de NZKG nieuwsbrief

Wilt u snel geïnformeerd worden over actuele ontwikkelingen in het Noordzeekanaalgebied? Meld u dan aan voor de NZKG nieuwsbrief.

De NZKG-nieuwsflits verschijnt 8 tot 10 keer per jaar.

 

Routebeschrijving

Neem vanaf de A9 de afslag IJmuiden/ Beverwijk (A22) en volg de twee rechterrijstroken bij het knooppunt Beverwijk om de borden A22 richting Beverwijk/IJmuiden/Haarlem-Noord te volgen.

Vervolg de weg naar de A22 en volg de rechterrijstrook om de afrit richting de Rijksweg te nemen. Vervolg de weg naar de afslag Knooppunt Velsen en houd rechts aan. Rij door op de afslag IJmuiden en volg de borden N202. Ga verder op de Rijksweg en neem de Parkweg naar Plein 1945. Sla vervolgens rechtsaf naar de Rijksweg (borden naar N202/IJmuiden/Velsen-Zuid) en volg een rijstrook naar keuze om linksaf te slaan naar de Parkweg. Vervolg de weg naar de Stationsweg en ga rechtdoor om op de Stationsweg te blijven. Vervolg de weg naar de De Noostraat en sla rechtsaf naar Plein 1945.

Aan de achteringang van ons kantoor (adres: Fidelishof) is gratis parkeergelegenheid.

Open in Google Maps

U kunt ook via onderstaande link Google maps openen, daar kunt u vervolgns uw vertrekadres toevoegen en Google uw route laten uitstippelen.