Vacature: Beleidsmedewerker/Projectleider

(minimaal 32 uur)

Functiebeschrijving:
Ben je op zoek naar een gevarieerde baan waarbij je zowel met overheden als met maatschappelijke organisaties en het bedrijfsleven samenwerkt?  Is netwerken één van je specialiteiten? Zijn ruimtelijke ordening, economie en energietransitie vakgebieden waar jij verstand van hebt? Kun je dat ook in beleidsuitvoering vertalen? Dan kan deze functie van beleidsmedewerker/projectleider bij het projectbureau Noordzeekanaalgebied je nieuwe uitdaging zijn.

De gemeenten langs het kanaal, het Rijk, de havenbeheerders en de Provincie hebben gezamenlijk de visie Noordzeekanaalgebied opgesteld. Deze visie wordt nu samen met de partners, de havenbeheerders, de maatschappelijke organisaties en het bedrijfsleven uitgevoerd. Dit is geen statisch proces maar op basis van maatschappelijke ontwikkelingen worden zaken continu aangepast.

Als beleidsmedewerker stel je samen met de partners de plannen van aanpak op die aan het Bestuursplatform moeten worden voorgelegd. Per project bepaal je samen met de partners de rol van het projectbureau. Soms zal dit de rol van projectleider zijn en soms als deelnemer of als voortgangsbewaker. Tevens help je mee om de samenhang tussen de uitvoering van sommige projecten te borgen.

Functie-eisen:
Je hebt minimaal een, voor de functie, relevante academische opleiding en daarna heb je ervaring opgedaan met verschillende beleidsvelden. Je interesseert je voor de opgaven die in de Visie Noordzeekanaalgebied 2040 zijn verwoord en ziet kansen om deze opgaven ook daadwerkelijk tot uitvoering te brengen. Resultaatgericht werken is een vaardigheid die jou typeert. Je hebt ervaring met het overbruggen van belangenverschillen en een goed gevoel voor bestuurlijke en politieke verhoudingen. Je kunt zelfstandig en snel werken en beschikt over uitstekende mondelinge en schriftelijke vaardigheden.

Arbeidsvoorwaarden:
Een tijdelijk dienstverband van een jaar waarna bij bewezen geschiktheid een aanstelling voor onbepaalde tijd tot de mogelijkheden behoort.
We bieden je een salaris van maximaal € 4.600,00 bruto per maand excl. 8 % vakantietoeslag op basis van een full time dienstverband (36 uur). Standplaats: IJmuiden.

Onze organisatie:
Het projectbureau Noordzeekanaalgebied is een stichting gericht op het uitvoeren van de visie Noorzeekanaalgebied 2040. De stichting wordt aangestuurd door het Bestuursplatform dat bestaat uit een bestuurlijke vertegenwoordiging vanuit de Provincie Noord-Holland, de 5 gemeenten langs het Noordzeekanaal, Tata Steel IJmuiden BV, Zeehaven IJmuiden NV , Port of Amsterdam NV en Rijkswaterstaat NWN en het Rijk.

Meer weten?
Ben je geïnteresseerd in deze functie en voldoe je aan het profiel? Stuur dan voor 23 februari a.s. een CV en motivatie naar info@noordzeekanaalgebied.nl. Wil je meer informatie neem dan contact op met mw. A. Been tel. 0255 560500.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.