Feestelijke ondertekening sponsorcontracten SHIP

sponsoren-ship
Gedeputeerde Verkeer en Vervoer en Zeehavens Elisabeth Post ondertekende donderdag 24 november 2016 de eerste sponsorcontracten voor het Sluis- en HavenInformatiePunt (SHIP) bij de zeesluis in IJmuiden. Aansluitend bracht zij samen met de sponsoren, leden van het Bestuursplatform en de projectleiders een bezoek aan de bouwlocatie van het SHIP. Post vond het een waanzinnig leuke bijeenkomst: “Ik word enthousiast van het enthousiasme van de ondernemers die een succes van SHIP willen maken.”

De bouw van de nieuwe grote zeesluis in IJmuiden is een infraproject dat naar verwachting veel bekijks trekt. De natuurlijke aanzuigende werking van zo’n groot bouwproject biedt een prachtige kans om mensen niet alleen voor te lichten over de bouw van de sluis, maar ze ook mee te nemen in het verhaal van de havens van het Noordzeekanaalgebied. Het sluizencomplex is immers de poort naar de Amsterdamse havenregio en daarmee de uitgelezen plek voor het realiseren van een SHIP. De sponsoren maken dit allemaal mede mogelijk. Als dank krijgen zij een bordje bij de ingang van het SHIP en kunnen kosteloos gebruik maken van de VIP-ruimte.

Sponsoren SHIP 
De bouw van het SHIP wordt gesponsord door een aantal bedrijven en organisaties. Hieronder een overzicht van de partners die al in zee zijn gegaan met het SHIP. Ook sponsor worden van het SHIP? Stuur dan een mail naar beenap@noord-holland.nl.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Terug naar overzicht